Inschrijving nieuwe patiënten NIET MEER MOGELIJK

De aanname van nieuwe patiënten in tandartspraktijk Van Hagen is vanaf 15 oktober 2021 niet meer mogelijk. U kunt zich niet meer inschrijven via deze website. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Inschrijvingen vanaf 15 oktober 2021 zullen niet meer in behandeling worden genomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan inschrijvingen vanaf 15 oktober 2021.

Onderstaande informatie is vanaf 15 oktober 2021 dus niet meer van toepassing.

U krijgt van ons een “Welkom”-brief en een anamnese-formulier. Op dat anamnese-formulier is het van belang dat er zo zorgvuldig mogelijk wordt geantwoord op vragen van administratieve aard als ook op diverse vragen over uw gezondheid, medicijngebruik, tandheelkundige historie etc. U dient ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen voor elk gezinslid. Het anamnese-formulier kunt u hier ter plekke invullen, maar het is ook mogelijk om dat op uw gemak thuis te doen. Het is voor de tandarts belangrijk om op de hoogte te zijn van uw gezondheid en medicijngebruik voordat tandheelkundige behandelingen gaan plaatsvinden.

Bij het eerste bezoek in de tandartsstoel volgt een uitgebreid mondonderzoek. Ook zal er zorgvuldig geluisterd worden naar uw wensen en verlangens op tandheelkundig gebied. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. Afhankelijk van de mondsituatie kan dit behandelplan eenvoudig zijn of zeer uitgebreid. In voorkomende gevallen kan de tandarts contante betaling vragen voor gelijktijdig geleverde tandheelkundige diensten.