TEAM

Tandartspraktijk R.J. van Hagen is een kleinschalige praktijk met zeer ervaren medewerkers. Deze kleinschaligheid heeft als voordeel dat de lijnen kort zijn en dat de acties op vragen of verzoeken van de patiënt snel en adequaat kunnen plaatsvinden.

De praktijk is in 1998 vrij gevestigd in de mooie wijk Dierdonk van de gemeente Helmond. Tandarts R.J. van Hagen is in 1990 afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) in Amsterdam. Hij is een enthousiaste, empatische, rustige en perfectionistische tandarts. BIG-registratie: 09027745302

Vanaf de opening van de praktijk in 1998 is Patricia als tandartsassistente werkzaam.

Sinds 2002 is tandartsassistente José ook toegetreden tot het tandheelkundig team van Tandartspraktijk Van Hagen.

Er is één tandarts werkzaam in de praktijk aan de Coendersberglaan 42. Dat betekent dat u altijd door dezelfde tandarts wordt behandeld. Eén tandarts, wel zo makkelijk. Nooit meer verrast worden door weer een andere behandelaar. Dat schept duidelijkheid in visie, in behandelplanning en communicatie. De tandarts wordt geassisteerd door zeer ervaren tandartsassistentes. Het team is goed op elkaar ingespeeld en begrijpt elkaar blindelings. De sfeer is prettig en ontspannen. Omdat wij weten dat een tandartsbezoek voor de meeste mensen niet het meest ideale tijdverdrijf is doen wij er alles aan om u op een zo aangenaam mogelijke manier te behandelen.