Spoedklachten

Elke tandarts is verplicht om deel te nemen aan een spoedklachtenregeling voor zijn patiënten. Dat betekent dat de tandarts bij afwezigheid of buiten behandeltijden kenbaar moet maken waar zijn patiënten terecht kunnen voor tandheelkundige spoedhulp.

Tandartspraktijk R.J. van Hagen is aangesloten bij de weekenddienst- en waarneemregeling van tandartsen uit Helmond, Mierlo en Aarle-Rixtel.

Indien er buiten de normale behandeltijden zoals in het weekend of in de avond of in de nacht sprake is van een acuut tandheelkundig probleem dan kunt u contact opnemen met de dienstdoende spoedtandarts via het volgende telefoonnummer: 06-22303555.

U kunt dan met de dienstdoende tandarts bespreken of het acute tandheelkundige probleem van u met spoed behandeld dient te worden. Het is gebruikelijk om deze spoedbehandelingen direct af te rekenen bij de spoedtandarts.

vuurballon

Tijdens normale behandeltijden op werkdagen van tandarts Van Hagen belt u voor het maken van afspraken of voor spoedklachten het normale nummer 0492-556 156. Per dag zijn er variabele opbeltijden ingesteld. Via de automatische telefoonbeantwoorder kunt u per dag vernemen wanneer de opbeltijden zijn en wat het alarmnummer is om de tandarts persoonlijk toch aan de lijn te krijgen indien er sprake is van een acute tandheelkundige noodsituatie.