Telefonische bereikbaarheid

Normale werktijden overdag

De praktijk is telefonisch te bereiken via 0492-556156.

Om de tandheelkundige behandelingen in de praktijk bij de patiënt zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren zijn, kan het zijn dat er op bepaalde uren van de dag op werkdagen opbeltijden zijn ingesteld. Buiten deze opbeltijden is de praktijk alleen te bereiken via een telefoonbeantwoorder. U kunt geen boodschap inspreken via deze telefoonbeantwoorder. Wel is via deze telefoonbeantwoorder een meldtekst te beluisteren met mededelingen over wanneer de praktijk wél te bereiken is voor het maken of wijzigen van afspraken.

Ook is er in deze meldtekst te beluisteren wat het 06-alarmnummer is voor tandartspraktijk Van Hagen. Door het bellen van dit 06-alarmnummer kunt u altijd in contact treden met tandarts Van Hagen zelf. Dit 06-alarmnummer is dus bedoeld voor acute spoedgevallen zoals nabloedingen, uitgeslagen tanden en abcessen.

 

Spoedklachten in avond, nacht en weekend

Voor dringende spoedklachten buiten de normale openingstijden is de dienstdoende spoedtandarts te bereiken via 06-22303555. Houdt u er rekening mee dat spoedbehandelingen mogelijk contant betaald moeten worden bij dienstdoende spoedtandarts.